dilluns, 23 de març del 2015

Pla econòmic i financer SMARTRASH

Primer de tot tenir en compte que sóm una societat limitada(S.L o S.R.L) i això significa que hi ha d’haver un mínim d’ un soci però no hi ha màxim.
La responsabilitat és limitada al capital aportat . El capital social ha de ser mínim de 3005,06€.


JUSTIFICACIÓ


INVERSIONS


Mobiliari


EPI


FINANÇAMENT


Capital social: 3005,06 € (S.L, diners necessaris per a començar) dels quals 1499 són en espècies (apple de sòcia (ivette)) .


VENDES
Les tres fonts d’ingressos de SMARTRASH són la venda de royalties KNOW-HOW a empreses, la publicitat al catàleg i els ingressos dels usuaris amb compte Premium.


Royalties KNOW-HOW:  Cada contenidor té un preu estimat de 3000€, i la capacitat màxima seria de la venta de 3 contenidors al mes. A la vegada, de la venta dels contenidors SMARTRASH rep el 20%, ja que existeix un Royalty.
El primer any hem calculat que podria vendre 2 contenidors, en diferents mesos, quan l’empresa ja porti uns mesos en funcionament. El segon any seguiria igual, i el tercer, s’observaria un creiexement de la venta d’un contenidor mes, seriem capaçes ja que el terecer any augmentem l’actiu de SMARTRASH invertint en un ordinador de sobretaula per l’empresa.


Publicitat catàleg: Com a màxim, al mes, dues empreses noves podrien passar a ser publicitades a la pàgina web, en aquest cas el marge de beneficis és del 100%. El primer any, hem estimat que una empresa nova es publicitaria en el nostre catàleg cada mes, a partir del març, ja que els primers mesos encara quedaran altres operacions a fer.

Targetes Premium: en quant a les targetes Premium hem estimat que com a molt 40 persones cada mes es farien el compte Premium, que els suposaria un cost de 2,5 €. El primer any, cada mes dues persones es farien el compte Premium, la qual cosa suposa el 5% del que s’havia estimat. El segon i el tercer any, degut al creixement del coneixement del producte, augmentaria el nombre d’usuaris, i amb ell, els usuaris amb compte Premium.

Captura de pantalla 2015-03-23 a las 11.21.43.png


Captura de pantalla 2015-03-23 a las 11.25.33.png




Captura de pantalla 2015-03-23 a las 11.26.26.png

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada