dimecres, 24 d’octubre del 2012

Fundes personalitzades


FUNDES PERSONALITZADES


El nostre projecte de la matèria d'emprenedoria i innovació es basa en la creació i la fabricació de fundes personalitzades tant per a mòbils com per a tablets. 

L'objectiu del nostre negoci és poder diferenciar el teu mòbil o tablet mitjançant una funda que tu mateix dissenyaràs i crearàs amb una aplicació web que et permetrà aplicar-li qualsevol foto o text que tu vulguis, tant els dissenys pre-dissenyats com un extret del teu propi ordinador. 

Amb això, volem solucionar un problema clau en molts joves, la personalitat. Cadascú es diferent a la resta i hi ha cops que no et sents identificat amb la roba que portes o amb una funda de mòbil monocroma, per això, et donem la possibilitat de destacar la teva personalitat creant una funda de mòbil per a tu, que a l'hora tu seràs el dissenyador d'aquesta funda. La pàgina web la qual usaràs per crear la teva funda de mòbil serà semblant a la web de NikeID on tens total llibertat per editar la funda, tant si després la vols comprar com si no. 

La raó per la qual hem arribat al producte final ha estat una elecció entre moltes idees donades pel conjunt de la classe en una pluja d'idees. A continuació:



Hi havia diverses idees de com diferenciar el teu mòbil però vam escollir una de ben senzilla, mittjançant una funda personalitzada vía web. Així, tindria més escalabilitat.







Un cop determinat el producte, vam expressar-lo en imatges usant fotografies extretes de revistes i diaris. També hi vam posar text per complementar les imatges i expressar possibles diàlegs que es durien a terme prèviament de la creació d'una funda personalitzada. També vam psoar-hi l'enllaç de la pàgina web, el twitter i la pàgina de facebook de l'empresa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada