dijous, 17 d’octubre del 2013

Back Home: Competència



El valor afegit que incluiriem a la nostra empresa es basaria en el fet d'anar de porta a porta, amb una hora prefixada i d'aquesta manera que els pares estiguin tranquils que els seus fills arrivaran a casa sense problemes i sense la necessitat d'anar ells a buscar-los. A més a més, es podria pagar previament per així després evitar inconvenients o portar a sobre més diners dels necessaris. 

A partir d'aquí, podem determinar que la nostra competència la dividim entre empreses físiques i Apps. Les que hem considerat més importants són les següents:

- Empreses:

Aquesta empresa de taxis de Mataró és la única arreu del maresme que ofereix els seus serveis 24 hores els 365 dies de l’any. Disposen de tota mena de vehicles depenent de les necessitats dels demandants. La quota de mercat d’aquesta és molt abundant ja que també ofereixen els seus serveis a escoles, empreses, etc. Possible partenarietat. 

http://www.radiotaximataro.net/es/precios.htm


A part de Mataró aquesta empresa de taxis també ofereix serveis arreu de tot el Maresme. També ofereixen els seus serveis a empreses o particulars i disposen de taxis de gran capacitat (fins a 6 persones). Alhora ofereixen serveis a gran distància. Ofereix la possibilitat de demanar un pressupost per fer-nos a la idea dels preus. També recullen als seus clients on aquests ho desitgin, ja sigui hotels, aeroports… Possible partenarietat perquè ofereix serveis arreu de tot el Maresme i també es podria desplaçar a altres llocs com Barcelona.

http://www.taxidemataro.com/index.htm


En aquesta web podem trobar els serveis de bus que podem trobar a Mataró i els diferents trajectes que segueixen les diferents línies de bus. També podem apreciar els horaris en que estan disponibles els bus i les tarifes dels viatges. El principal problema del servei de bus és que no cobreixen les principals hores en les que els adolescents surten de festa. Podriem realitzar un partenariat.

http://www.matarobus.cat/cat/index.html

- Apps:

Aquesta aplicació permet demanar un taxi allà on estiguem dels diversos territoris on està disponible (Espanya, Italia i Luxemburg). És un servei gratuit hi compte amb 20.000 taxis. Està disponible tant per android com per iOS. 

http://www.taxiclick.com/TaxiClick.aspx#


Aquesta aplicació és similiar a la anterior però el seu abast és encara major ja que s'exten per més països d'Europa com Alemanya, Austria, etc... Però en aquest cas el client també té la possibilitat de pagar desde el smartphone i l'aplicació també està disponible per BBWorld. 

http://www.mytaxi.es/clientes/mytaxi-en-tu-ciudad/viena.hml 


Aquesta aplicació té el mateix funcionament que les anteriors, sense gastos previs i sense necessitat de fer trucades. En aquest cas ens permet la possibilitat de seleccionar el taxi més proper que tinguem Eco-taxi, la possibilita de portar mascotes o casireta per nens petits entre altres.

http://www.taxibleapp.com/pasajeros

A la següent pàgina web i trobem la comparació entre dues de les aplicacions amb les quals competiriem: http://noticias.coches.com/consejos/apps-para-pedir-taxi-olvidate-de-levantar-el-brazo/93016 

1 comentari: