dissabte, 27 de febrer del 2016

Inici 3r trimestre

POSADA EN MARXA DEL PROJECTE CCC

Aquest 3r trimestre, és hora de posar en marxa el nostre projecte. Després de dos trimestres, ideant el projecte, analitzant-lo, buscant alternatives i millorant-lo, ara és moment de provar-lo realment. Per començar, hem de tenir present una sèrie de factors indispensables per poder arrancar el nostre projecte CCC.:

1-Local
2-Personal
3-On establir-nos
                                       


  1. Local

Necessitem un espai físic on poder treballar juntament tot el grup sobre el projecte. Hem buscat espais que ens permetin aquest objectiu, i que siguin propers a Mataró. El primer que ens ha vingut al cap ha sigut el de Tecnocampus Mataró.

TECNOCAMPUS MATARÓ:

El Tecnocampus disposa d’uns sistema que permet ajudar els petits emprenedors a iniciar i fer créixer les seves petites idees. Però el procés de selecció que tenen és bastant complicat, principalment ja que el projecte ha d’estar ambientat en l’àmbit tecnològic. Tot i això, si creuen que tens lloc a les seves oficines, t’ofereixen un espai propi format per una habitació on poder treballar. Les tarifes depenen molt del temps que t’hi quedes, dels metres quadrats i també de les diferents accessabilitats.

A continuació, podem veure una imatge on hi apareixen detallades les diferents tarifes que ens ofereix Tecnocampus Mataró.



COWORKING XAMMAR:

Però el que més ens ha cridat l’atenció, al ser una manera innovadora de treballar és el Coworking Xammar, que a més es troba en ple centre de Mataró.

S’autodefineix com una manera de fomentar la colaboració, la creativitat, el talent i la comunicació entre professionals, autònoms, start-ups i petites empreses. Per tant nosaltres etren dins d’aquest paquet, i és un espai adient per realitzar les nostres funcions.

El coworking s’entén com un sistema en el que més d’un projecte o empresa, comparteixen local, i d’aquesta manera despeses. Això suposa una sèrie d’avantatges però també desavantatges. Però en definitiva és molt més que reduir les despeses del local, sinó també de compartir coneixement, d’oferir ajuda, de fer contactes i de créixer conjuntament a un altre idea que pot ser totalment diferent a la teva.





     2.    Personal



El personal és un altre factor a tenir en compte cara a portar a terme el projecte. Principalment, només ens fa falta un programador o informàtic que ens desenvolupi la pàgina web, l’aplicació i ens pugui fer el manteniment. Calclulem que serà una despesa cara però necessària ja que cap de nosaltres té el coneixment suficient per poder crear la pàgina en condicions i penjar-la a un servidor.

En quant el servidor, esperen tenir ajuda i consell dels informàtics de l’escola perquè ens puguin ajudar i guiar en aquest aspecte que desconeixem.



            3.       On i com establir-nos?

Aquesta és l’última preocupació que tenim per tal d’arrencar el projecte. Hem decidit començar per un mercat molt petit, l’escola Pia Santa Anna Mataró. D’aquesta manera, funcionarà com un període de proves on podrem veure l’impacte genera, l’èxit, les coses que cal millorar… Però per tal de veure si podrem establir-nos’hi, necessitem demanar permís a l’escola perquè ens ajudi (si es dóna el cas) a informar la gent del nostre projecte i la gent el pugui conèixer i fer servir cara l’últim trimestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada