dimecres, 20 de gener del 2016

SEWER ON

El nostre projecte, el qual hem anomenat "Sewer on", que fa referència al seu significat literal, ja que es tracta d'utilitzar l'aigua del clavegueram per produir electricitat.

El nostre equip està format per 5 persones: Sergi Anglada, Pau Gelonch, Guillem Ramírez, Natalia Pérez i Paula Sánchez.

Actualment, moltes ciutats estan construïdes en terrenys irregulars i amb pendent. Això fa que l’aigua dels desaigües baixi amb una certa velocitat per les canonades d’aquestes poblacions.  
Amb el nostre projecte ens agradaria aprofitar l’energia cinètica d’aquesta aigua per poder realitzar tasques simples com mantenir engegats els semàfors led. Ho faríem mig llançant la instal·lació d’un sistema d’energia hidràulica (turbina i dinamo). Amb aquest projecte el que s’aconsegueix és per una banda obtenir energia elèctrica renovable i per altre conscienciar a la població fent pensar a la gent que tothom pot fer la seva aportació per a un món més verd.
Ens agradaria instal·lar una versió pilot a Mataró per veure si la nostra idea té futur o no. I després d’haver realitzat aquesta primera experiència hauríem de promocionar el nostre producte. 

Aquest és el nostre pla de màrqueting sobre el projecte:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada