divendres, 15 de gener del 2016

Prototip de Mobilty (Website)

Nosaltres, oferim un servei, per a això el nostre prototip és una web. Aquesta web la em fet a través del creador de webs anomenat " www.wix.com". En aquesta web, els nostres clients podràn trobar tota la informació sobre el nostre servei. Trobaran els horaris, els tipus d' autobus disponibles per cada cap de setmana, ofertes per a clientes que contractin els nostres serveis més sovint. Aquesta web encara no està finalitzada i està en procés de construcció.
En el apartat de " Nosaltres" poden localitzar els membres de la empresa i en l'apartat de " Contacte" podràn localitzar el nostre correu electrònic i altres xarxes socials per a què estiguin al dia de tota les novetats que la empresa Mobility ofereix.


Aquest és el link de la nostre web:  http://mobilitytransport.wix.com/mobility






Aquí sobre podeu observar captures de pantalla de la nostre web, on podeu veure les diferents seccions de la web per a què trobeu tota la informació necessària.


Com ja em dit abans, la empresa de transport Mobility està present a diferents xarxes socials per arribar al màxim de públic possible i fer que els nostres clients puguin estar al dia de tota la actualitat. Podeu trobar Mobility a Twitter, a Facebook i lògicament al nostre Website.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada