divendres, 15 de gener del 2016

Seguiment del projecte Class of Cash or Class


PRIMER SEGUIMENT DEL SEGON TRIMESTRE DEL PROJECTE CLASS FOR CASH OR CLASS


Durant aquestes primeres setmanes del 2n Trimestre el qual hem de realitzar: El pla de Màrqueting, el pla d'Operacions i el prototipatge, ens hem dividit aquestes tres tasques per poder anar avançant tot conjuntament. En Ferran s'està ocupant del prototipatge, l'Oriol i en Marc del pla de Màrqueting i en Pol del pla d'Operacions.

Tot i això, tenim coses més avançades que d'altres, el pla de Màrqueting és el que tenim més avançat fins ara.

Aquest ens demana que elaborem i pensem en les estratègies que volem portar a terme per tal de que el nostre projecte arriba als nostres possibles usuaris i clients. 
Primer de tot, però, ens hem de conèixer a nosaltres mateixos i identificar què és allò que ens fa diferent. En el nostre cas, realitzem una pàgina web on els estudiants d'una escola es poden posar d'acord per realitzar-se classes de reforç entre ells. Però el que oferim diferent de la nostra competència és que la moneda de canvi a part d'euros, són uns punts que s'obtindran a mesura que facis de professor a una altre persona.

Per fer això, hem de tenir present la nostra competència tant directe com indirecte, per lo que hem elaborat una corba de valor per cada una d'elles per veure en quins punts són superiors i en quins inferiors.

En aquest pla, també hem elaborat un DAFO, després d'haber-nos comparat amb la competència per conèixer les nostres debilitats, amenaces, forteleses i oportunitats. Gràcies a aquesta eina podem tenir una anàlisi interna del nostre projecte molt ben elaborada.

Finalment, també hem escollit quines estratègies volem portar a terme, que són les següents:

-Xarxes Socials
-Estratègia de Posicionament a Google (SEM

En el següent document, podeu veure tot el que està explicat d'una forma molt més desenvolupada. Per acabar aquesta tasca, tan sols ens falta analitzar el comportament dels nostres clients per acabar de tenir una anàlisi del pla de Màrqueting totalment complerta.

https://docs.google.com/document/d/1PQbFxIVwd72XWJHFX2xyJTQVeFPXawRD16mVlvYeM4M/edit

Durant les següents setmanes hem d'acabar aquesta última part del Pla de Màrqueting, avançar molt en el Pla d'Operacions i acabar el prototipatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada