dijous, 26 de setembre del 2013

CONFLICTE-SOLUCIÓ

Emprenedoria
Activitat: Problema Solució ( Chumilla, Solé, Xalabardé, Parra)
El Dimarts vam baixar al soterrani on estàvem destinats a fer classe d’emprenedoria. A simple vista semblava una classe normal, però no. L’Estel ens va manar fer grups de fins a 4 persones i ràpidament ens vam ajuntar els 4 membres del grup: Chumilla, Solé, Xalabardé i Parra. A continuació, vam capgirar la classe de dalt a baix situant les taules de manera que fos possible escriure sobre una làmina típica per fer murals, vuit vegades més gran que un full dina quatre aproximadament. Ens van manar escriure un problema al mig de la làmina que no tingués una solució pràctica fins aleshores i, acte seguit, en Parra intervingué ràpidament dient:
- Ja ho sé! Quan sortim de festa ens donen moltes carbasses...Hauríem de trobar una solució.
Al començament la resta del grup vam riure però l’Estel va assegurar que era un projecte viable i que no tenia que ser estrictament formal. D’aquesta manera, conjuntament vam aprovar treballar per intentar buscar una solució útil per aquest problema no resolt. Primer es tractava de intentar trobar solucions per al nostre propi problema, i així ho vam fer. Vam trobar fins a possibles solucions per el problema, on trobaves solucions de tots els colors i per tots els gustos. 
La cosa no s’havia acabat aquí, es tractava de que els companys també ajudessin a trobar una solució útil per al teu problema. Nosaltres en particular vam tardar una estona en agafar la dinàmica del “joc”, ja que al començament no havíem entès del tot les instruccions donades. Tot i això, cada grup va passar per totes les taules, amb un temps de quatre minuts per taula, comentant i escrivint en els murals possibles solucions per els problemes dels demès. Uns preferien escriure amb bolígrafs sobre la làmina, d’altres amb retoladors o fins i tot alguns s’atrevien amb paper adhesiu. No importava aquest aspecte, el més important era col•laborar i trobar conjuntament una solució per a tots els problemes. La classe va acabar quan tots havíem passat per totes les taules.
Dimecres estàvem destinats a baixar fins a l’aula d’ordinadors per a la nova classe d’emprenedoria. L’objectiu per aquell dia era crear un Power Point sobre el nostre treball mitjançant fotografies realitzades l’últim dia, és a dir, dimarts. En el Power Point havia de aparèixer la solució més divertida, la més rara, la més complicada, la més original i, com no, la solució final. En el nostre cas, la solució final que vam escollir en junta va ser “baixar el llistó”. Aquesta expressió significa no intentar “lligar”amb noies que siguin excessivament boniques proporcionalment amb el físic de cada un.
Això és tot, avera si tenim sort aquest cap de setmana!

Aquí està la nostra presentació:

https://docs.google.com/file/d/0B6u54srRVO2faFRsN3JqbkZHNWc/edit?usp=sharing

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada