dimecres, 19 de desembre del 2012

Canvas i corba de valor Techprize

Model de negoci canvas Techprize

Canvas



Value Propositions

La nostra proposta de valor és la gran capacitat de la nostra pàgina web de donar a conéixer productes a un nombre considerable de gent. Es regalen productes a finals de cada trimestre. No s'anuncia el dia exacte de l'entrega de premis, els usuaris hauran d'estar atents dia a dia.  La captació de usuaris és important per captar valor.

Customer Relationships

Les relacions que establim amb els nostres clients, la nostre empresa ofereix als nostres clients la possibilitat
de personalitzar els seus anuncis amb els recursos que ofereix la nostra plataforma.

Channels

Els canals per fer arribar els premis als usuaris és el transport a domicili, el servei de transport no és gratuït i el realitzaran les empreses de tranport. Per a la captació d'usuaris, donarem a conéixer la nostra pàgina per mitjà de les xarxes socials i per anuncis de la nostra pàgina web en determinades pàgines web com pàgines lucratives.

Customer Segments

El servei que ofereix la nostre pàgina web va dirigit principalment a les empreses tecnològiques.

Revenue Streams

Els nostres ingressos deriven de la publicitat. El preu pel dret d'anunciar-se a la pàgina web variarà segons el nombre de visites anuals.

Key Activities

Les nostres activitats claus són el manteniment de la plataforma, comprar productes i regalar-los a canvi de punts que s'obtenen per mirar videos d'anuncis del youtube i altres tipus d'anuncis.

Key Resources

Per desenvolupar aquestes activitats es duran a terme gràcies a internet.


Key Partners


Els socis claus en la nostre empresa són les empreses de transport, que els nostres clients pagaran el transport per tal de dur-se el premi a casa. El youtube que s'utilitzarà per tal que els usuaris vegin la publicitat.Per últim els nostres socis també seran les empreses tecnològiques a qui els hi comprarem els productes, productes dels quals nosaltres els donarem a conéixer.

Cost Structure

Per crear la nostre pàgina web i mantenir-la necesitem un o més informàtics. Per regalar els productes els comprem a les empreses tecnològiques.


Corba de valor





La competència que hem trobat del nostre model de negoci és BeRuby. BeRuby es un portal d’enllaços amb centenars de pàgines que ens paguen per visitar, buscar, opinar, registrar-se, comprar, etc
Pel que fa a la corba de valor hi ha una sèrie de semblances i diferències entre BeRuby i el nostre model de negoci TechPrize.
Finalment, la relació amb l’usuari és molt propera amb TechPrize perquè ens hem de posar en contacte amb ell per tal de proporcionar-li el producte que desitji mentre que BeRuby no es relaciona amb els seus usuaris de cap manera.

Primer, la dificultat de registre a les pàgines web és senzilla tan en una com l’altra. No té secret. Només has d’introduir el teu nom, e-mail, contrasenya per al compte, data de naixement i sexe.
Després trobem la principal diferència i que és la bàsica ja que defineix cada model de negoci. TechPrize premia als usuaris que entrin als anuncis de la pàgina amb punts que després poden canviar per productes gratuïtament mentre que BeRuby dona diners que després es poden moure cap a una compte com per exemple Paypal.
El disseny de la nostra pàgina web és complexe però alhora atraient per tal d’obtenir més usuaris mentre que BeRuby fa servir un disseny més senzill perquè sigui fàcil d’utilitzar.





1 comentari: