dilluns, 31 de desembre del 2012

Com fer escalable un negoci?

Article molt recomanable sobre escalabilitat. Cal llegir-lo

 http://emprendedores.blogs.emprendedores.es/2012/12/21/negocios-que-escalan-o-como-hacer-el-tuyo-mas-rentable/





2 comentaris:

  1. Després de llegir l'article, he començat a pensar sobre les possibles idees d'escabilitat que es podrien dur a terme en el projecte del FM Tour, bé com que no s'em acudien res, he anat "passejant" pel bloc, i he trobat el "Net Working" que vam fer a l'inici del primer trimestre, on s'hi poden veure idees molt interessants com la d'en Miquel Nieto (Guia de FM's), la qual és amb la que més m'hi he fixat, ja que un cop llegida la seva idea he tornat a recordat el llegit en l'article (tercer paragràf) [...] los mejores ejemplos de empresas que escalan son las que ofrecen contenidos por Internet [...] bé i pensant amb l'idea d'en Miquel, formulo la pregunta de si seria una bona idea d'escabilitat, de editar una guia on-line amb una agenda de Festes Majors, i amb la seva respectiva crònica o resum... Per altra banda s'em han acudit altres propostes d'escabilitat, però ja m'esplaiaria massa, i prefereixo posar en comú.

    Per altra banda, he vist el punt 2 de l'article, que diu: Dirígete a clientes-colectivos. Bé nosaltres, concretament al Twitter, creiem que ja ho estariem fent; ens referim als Castellers, Diables, Festes Majors, Grups de Música, Ajuntaments, etc. Seria correcte, aquesta definició, per aquestes entitats?

    Recuperant una idea d'en Dani Palomo, i alhora fent referència al punt 4; en Dani, em va comentar no fa gaire l'opció de vendre entrades de concerts de música catalana a través de la plataforma digital de FM Tour (una hipotètica Pàg. Web).

    I per anar finalitzant l'opció de l'Aplicació per a Smartphones, es podria classificar com un projecte d'escabilitat?

    Gràcies, i molt bon article.

    ResponElimina
  2. Bona reflexió!

    Una App, segur que augmenta l'escalabilitat del projecte.

    ResponElimina